måndag 11 april 2011

Roswell 1947 och tvserien Roswell

Jag fick lust att börja titta på Roswell-tvserien igen, efter att jag läste artikel om att FBI har lämnat ut nya uppgifter angående Roswell, New Mexico, år 1947. Jag tycker att det här är så otroligt coolt! I dokumentet från FBI står det att de, år 1947, hittade tre stycken, 15 meter långa, farkoster som kom från rymden. De kraschlandade i Roswell  OCH i farkosterna fanns det människoliknande varelser! Dessa rymdvarelser ska ha varit 90 centimeter långa och klädda i ett metalliskt tyg. LÄS artikeln från FBI här.


Roswell tvseriens handling:
Huvudpersonen Liz Parker blir i seriens första avsnitt skjuten av misstag under en pengauppgörelse mellan två män, men räddas av den mystiske Max Evans (Jason Behr). Max, hans syster Isabel (Katherine Heigl) och deras vän Michael (Brendan Fehr) är rymdvarelser och de har varit med om Roswells omtalade krasch 1947 där det ryktats om att utomjordingar störtade.

Ingen har känt till deras hemlighet tidigare, men när Liz som borde ha varit död efter att ha blivit skjuten i magen, blir helad av Max vill hon ha svar på alla sina frågor om vad som hände. Detta leder till att Max berättar allt, för en tvivlande Liz. Även Liz bästa vän Maria får veta deras hemlighet och de två blir indragna i en häxjakt på Max då stadens Sheriff Jim Valenti fattar misstankar mot Max.


Inga kommentarer: